" />

Portrætfoto

Opfattelsen af hvad et portrætfoto kan være er lige så stort som hvad der er rigtigt og forkert.

For mig er et portrætfoto et billede som portrætterer et menneske som man kender det, dvs. jeg skelner ikke mellem ansigt, overkrop og fødder, men personens udseende, kan vi kende personen på portrættet eller ej.

Hvis du søger på nettet lyder det således: “Et portræt (fransk portrait, af latin protractum, hvad der drages frem for lyset) er ofte en billedlig fremstilling af en person: maleri, fotografi eller en skulptur. … Den portrætterede kan skildres en face (set forfra), en profil (fra siden) og afhængigt af beskæringen i “Helfigur”, “Brystbillede”, “Knæstykke” etc.”

Altså, et portrætfoto er det du ønsker det skal være.

Fotograf Viborg aalborg århusportrætfotonyfødt fotograf århusbørnefotograf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Når i kommer hos mig, har vi sammen på forhånd aftalt hvad i ønsker jer, det kan være et familieportræt, et søskendeportræt, enkelte portrætfotos, eller det hele på en gang, det er fuldstændigt op til jer. Vi kan lave grinende portrætter, alvorlige osv. Kun fantasien sætter sine grænser.

Om det skal være udendørs eller i studie finder vi sammen ud ad, hvis i er til det tidsløse portrætfoto er studie næsten altid et sikkert valg, dermed ikke sagt at det ene ikke kan lade sig gøre med det andet. Er i mere til farverige omgivelser med masser af natur, har jeg altid en masse gode lokationer på hånden, som vi sammen kan udforske.

mht. påklædning har jeg en kæmpe ‘kundegarderobe’ til børnene, som jeg gladeligt låner ud af, alternativt findes der mange gode butikker hvor man kan købe noget, som ikke koster en mindre formue, det kunne eks. være børneloppen, eller ZARA.

Hvis vi sammen skal finde en tid til at fryse jeres minder eller i har andre spørgsmål, så skriv endelig til mig HER.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *