" />

fotograf Viborg, Aalborg, Århus – Studie

Studiefotografering – Fotograf Århus, Fotograf Aalborg Fotograf Viborg.

Jeps du læste korrekt ovenfor, i 2020 købte jeg nemlig et hus og byggede det til mit studie. Det ligger lige i smørhullet og med mellem 20-50 minutters kørsel, kalder jeg mig både Fotograf Århus, fotograf Aalborg og fotograf Viborg, hvilket jo er helt perfekt, for jeg ved at alle vi med især små børn kan ikke overskue at køre meget længere end en time ad gangen.

 

Men hvordan foregår det så?

Uanset om du er fra Århus, Aalborg eller Viborg og skal til fotograf hos mig, er fremgangsmetoden den samme. Vi planlægger sammen fotograferingen via. mail eller telefon eller en helt tredje måde. Det vigtigste for mig er det passer ind i jeres hverdag. Dette er smart, for når i så kommer til fotograferingen, ved alle hvad der skal foregå og jeg kan ligge al min energi i børnene.

Jeg forsøger altid at aflæse barnet og jeg har som oftest også spurgt ind til dem inden ankomst. Er det er genert barn, opfordrer jeg til dialog på afstand og er det et opsøgende barn, ja så går vi bare igang med fotograferingen. I må selvfølgelig meget gerne snakke om i skal til fotograf inden i kommer.

Vi har på forhånd aftalt om i skal låne tøj (overdele) til dem og her er det vigtigt for mig at påpege, at det på dagen skal have så lidt fokus som muligt, da det ender med den lille nægter at iføre sig det.

Fotograf Viborg aalborg århus

Vigtigst af alt! Det skal være en leg og det skal være sjovt at gå til fotograf. Børnene skal helst se mig som en ekstra ‘tante’, der er faldet ned fra himlen, blot for at underholde dem. Læs meget gerne mere og se portfolio HER.

Medbring meget gerne snacks, i mindre stykker til dem, dvs. ting der ikke tager længere tid at spise. Hvis der er flere børn, er det en god ting at have en tablet eller Ipad med de kan fordybe sig i imens de venter, hjemme hos os er det de skøre knogler som hitter pt. Se den HER hvis i tænger til noget nyt. Den bliver man først træt af at høre på efter ca. 999 afspilninger!

Ved flere spørgsmål, tag endelig kontakt til mig HER.

Fotograf Viborg aalborg århus

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *