" />

Fotograf Aalborg – Derfor skal jeres børn foreviges!

Det føles som om det var igår, i rystende og fulde af spænding kørte mod sygehuset, den lille var på vej og hvilken magisk tid det var. Jeg husker det selv, vi anede ikke hvad der ventede os, at vi nu skulle gennemgå den mest magiske tid af vores liv, fødslen selvfølgelig undtaget! Det var der jeg tog beslutningen om at blive fotograf. Jeg ville ikke glemme et eneste sekund af det vi gennemgik og oplevede, for tænk hvis vi ikke kunne huske den lille krølle på næseryggen eller de bitte små fingre når de bliver store. Som fotograf på Aalborg egnen hører jeg ofte lignende historier, både fra de der har det ligesom mig og ofte ligger vejen forbi og de der aldrig fik det gjort og fortryder det så bittert.

Med kun ca 50 min fra Aalborg har i også muligheden for at komme til fotograf og skabe de minder i professionelle trygge omgivelser. Jeg guider jer fra start til slut igennem fotograferingen. Læs mere om det HER

Fotograf Aalborg

Hvorfor Art by Nina P. Fotograf Aalborg?

Hvorfor er det nu lige vi skal vælge dig? Jo det skal jeg sige jer, fordi jeg skaber noget helt unikt af jeres børn, jeg leverer ikke bare en bunke billeder til den digitale sky. Jeg leverer en oplevelse, gør mit bedste for at skabe trygge rammer, selv for det allermest generte barn og jeg lytter, lytter til jeres ønsker af portrætter, skaber jeres historie igennem mit kamera. Jeg sørger for i får et færdigt produkt klart til at hænge på væggen fra jeres fotograf leveret hele vejen i Aalborg.

SIG HEJ TIL MIG HER.

OG FIND MIG HER.

 

Fotograf Aalborg

Mange kærlige Hilsner Nina – Art by Nina P. Fotograf Aalborg

 

Hvis i vil læse flere blog indlæg, fulde af gode tips og tricks til jeres fotografering, kig med HER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *