" />

Nyfødt fotograf i Viborg

Nyfødt fotograf i Viborg. Hvordan og hvornår bestiller man tid hertil, hvad skal vi medbringe og kan søskende samt forældre medvirke på billederne?

Spørgsmålene er mange, når det lille nye guld skal fotograferes, fordi det kan være lidt vanskeligt at regne ud hvordan man helt præcis gør.

nyfødt fotograf århus

Processen:

Trin 1: I venter jer og i kan bestille tid til jeres nyfødt fotografering, lige så snart i har fået jeres eksakte terminsdato ved 12 ugers scanning.

Trin 2: Jeg booker jeres termin ind i kalenderen og holder nu en tid ledig til i skal til nyfødt fotograf Viborg.

Trin 3: Baby er blevet født og i sender mig en besked herom senest to dage efter.

Trin 4: Dagen hvor den lille skal fotograferes er kommet. Det foregår i mit studie: Art by Nina P. nyfødt fotograf Viborg, Hobrovej 7 8830 Tjele. Forvent det tager imellem 3 og 4 timer.

 

Nyfødt fotograf viborg

Oftes stillede spørgsmål:

Må vi tage søskende med til nyfødt fotograf ?: Ork ja! selvfølgelig, hvem vil ikke gerne have et billede af sine børn sammen. Giv gerne besked hvis dette ønskes. I kan låne tøj overdele af mig, hvis i ikke har noget på lager, eller medbringe noget selv. Find evt lækkert børnetøj på ZARA til en god pris. Forbered dem gerne på hvad der skal ske, medbring snacks og evt. en tablet, gerne med downloaded materiale, da signalet ved Viborg svigter til tider.

Kan vi selv medvirke på nyfødt billederne?: Hellere end gerne! Lad mig gerne vide herom, inden fotograferingen. Vent dog med at tage for meget af det i skal have på på portrætterne til det er tid, fordi der kan forekomme uheld. Medbring skiftetøj.

Hvad skal vi have med til nyfødt fotograf Viborg?: En fuld pakket pusletaske, skiftetøj til jer selv. Har den lille nogle særlige genstande, som i gerne vil have med på billederne? Det kan være et hjemmestrikket tæppe, en bamse, noget strikket tøj, et stykke legetøj osv.

Hvor lang tid tager en fotografering?: Det varierer meget, men forvent 3-4 timer.

Hvordan får vi vores billeder?: Efter fotograferingen kommer i ind til en fremvisning, hvor i vælger de portrætter i ønsker. I ser mine lækre produkter som er håndlavet i luksuriøse materialer og sammen skaber vi det perfekte produkt til jer.

Kontakt mig HER Art by Nina P. nyfødt fotograf Viborg

 

nyfødt fotograf

Nyfødt fotograf viborg Nyfødt fotograf viborg nyfødt fotograf århus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *