" />

Børnefotograf Viborg Århus Ålborg – Påklædning

Børnefotograf Viborg, Århus, Ålborg – Påklædning.

De fleste som kender til mine portrætter og følger mig, ved jeg har et helt specielt udtryk når det kommer til påklædning af børn og voksne på mine billeder. Det er som oftes også det man falder for i portrætterne. Jeg har gennem flere år fundet frem til hvad der bedst fungerer til min fotograferingsstil i garderoben og har forelsket mig i strik. Så meget at jeg selv, for ganske nyligt, har tillært mig kundskaben. Velvidende at det er de færreste som ligger inde med bunker af hjemmestrik til deres små hoveder, har jeg gennem tiden skabt mig en kæmpe kundegarderobe. Dvs. jeg med stor fornøjelse udlåner overdele og kjoler til børn, hvis behovet opstår.

Hvad så med de voksne?

Men hvad så med de voksne, hvad skal de have på? Selvom jeg kalder mig selv børnefotograf er jeg også familiefotograf, og jeg har ret godt styr på, hvad der  passer til de voksne. Vi udvælger sammen 2 – 3 farver tøjet skal have hvis børnene skal låne af mig, disse tre farver skal i selv forsøge at matche i jeres påklædning. Bukser og strømpebukser, som i selv skal have med til dem, må gerne være i neutrale farver her menes der grå, brun, creme osv. Undgå altid helt sort og helt hvidt, med mindre det er til snebilleder. Se eksempel ovenfor her er grøn, blå og brunt hovedfarverne,  og så har der sneget sig en smule grå ind, som er en neutral farve.

Farvematching, hvordan?

Næste skridt er jeg også gerne matcher farverne på tøjet til deres omgivelser, alt dette gør jeg ud fra et ‘colorwheel’

 

børnefotograf viborg ålborg århus

                                   ‘colorwheel’ 

 

På et farvehjul, som det hedder på dansk, kan man altid se hvilke farver som komplimenterer hinanden. En farve passer altid sammen med den farve den ligger ved siden af eller lige overfor, i den yderste cirkel.  Hvis i selv ønsker at indkøbe tøj til dagen, kan jeg klart anbefale ZARA, som har det fineste strik og andet, som ikke koster en mindre formue. Jeg står selvfølgelig altid klar til at hjælpe og guide, men forhåbentlig giver dette en lille ide til hvad det handler om.

Hvor holder jeg til? Jeg er børnefotograf i Viborg, Århus og Ålborg , eller med under en lille time er det der de fleste kommer fra.  Jeg fotograferer helst i mit eget lokal område ved Viborg, da det er der jeg har kendskab til de helt perfekte spots.

For flere spørgsmål send mig endelig en besked HER

 

børnefotograf viborg ålborg århus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *